Министерството на туризма предупреждава тези, на които предстои да пътуват за

...
Министерството на туризма предупреждава тези, на които предстои да пътуват за
Коментари Харесай

Предупреждение за пътуващите за или от Гърция и Италия

Министерството на туризма предизвестява тези, на които предстои да пътуват за или да се приберат от Гърция и Италия, да се осведомят навреме за евентуални спешни обстановки. Това се показва в позиция на министерството по отношение на анулираните проведени полети на български туристи до Италия, съобщи pariteni.bg.

Министерството на туризма е осведомено от представители на Управителния съвет на Сдружението на туроператорите и туристическите сътрудници " Обединение Бъдеще за туризма "   на 27 юли с писмо от ръководителя на сдружението относно проблеми, свързани с анулирани полети на български туристи до Италия.
-->
По сигнали на два от туроператорите в последните три седмици закъсненията и анулациите на полети са били по-скоро предписание, а не изключение.

Ситуацията, при която десетки български туристи са останали без конкуренция да се приберат от своята отмора в Катания, е извънредно неприятна. Тя е подбудена от форсмажорната обстановка на летищата в цяла Сицилия и компликациите, зародили заради действителните пожари, което е и повода гражданските полети да се обслужват с стеснен потенциал, съгласно получените слотове от отдел " Гражданска авиация " на мястото на дестинацията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР